joi, 15 mai 2014

Prima ediție TIG-CON

Bun găsit dragi prieteni și bine ne vedem pe blogul Happy Color :) Ne vom lăuda pe ici pe colo cu ce ne îndeletnicim dar până atunci vă povestim ce urmează în perioada imediat următoare.
TIG-CON înseamnă Transilvanian International Game Convention unde vom fi prezenți cu jocuri multe și bună dispoziție. Fiindcă suntem pe cale să deschidem magazinul online happycolor.ro ne-am gândit să scoatem jocurile de pe rafturi și să mergem cu ele până în Cluj, astfel încât în perioada 22-25 mai ne găsiți la standurile de la Expo Transilvania.
Și nu mergem oricum, am pregătit o serie de competiții în care vom premia cei mai iscusiți participanți. Una dintre competiții necesită minim 10 participanți care se vor duela în jocurile Kulami, Talat, Linja și Copa (printre preferatele noastre)






Iar fiindcă jocurile sunt pasiunea noastră, nu vom pleca de acolo fără să ne premiem trecătorii, așa încât am pregătit Tombola Happy Color. Regula e simplă, treci pe la stand, te joci cu noi, completezi formularul și îl lași în urnă. Cu puțin noroc te alegi cu un joc după ce facem tragerea la sorți. E simplu, nu?




Așadar dacă sunteți prin Cluj între 22 și 25 mai că așteptăm la Expo Transilvania la un joc, dacă nu Larisa, Radu și Angi vă primesc cu zâmbete largi și voie bună la magazin în Iulius Mall Timișoara. Jocurile sunt desfăcute și vă așteaptă oricând :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu