miercuri, 18 iunie 2014

Caravana cu Jocuri la Street Delivery Timişoara

Vineri după-masă am parcat Caravana cu Jocuri pe pietonala Mărăşeşti din Timişoara. Lume multă, mese pline de ateliere de creaţie, ce mai, pluteau nori de creativitate peste tot. Ne-am parcat, am scos "materialele didactice" pe masă şi am început joaca. Şi ne-am tot jucat de vineri după masă până duminică seara (13-15 iunie)

Jumătate de masă juca Husch Husch (joc de memorie şi atenţie), altă jumătate se întrecea în Kulami (joc de strategie), la un alt colţ de masă zburau bobiţele de fasole din Copa (4 variante de joc). Râsete puternice şi chicoteli când treceai pe lângă măsuţele Happy Color. Cum să nu te bucuri de Street Delivery, astfel?

Jocurile le-am potrivit pentru toate vârstele, astfel că cei mici până în 6-7 ani au jucat Miau, Coco Capitano, Ka-Boom, Findevier, Smart Cookies şi Archelino. Grupurile de 7+ s-au întrecut în Kulami, Copa, Ignis şi Linja. În acelaşi timp, seturile creative ZomeTool au făcut şi ele senzaţie, copii mai mici sau mai mari având o mulţime de posibilităţi de creaţie din beţişoarele colorate.

Archelino este un joc de logică (4-99 ani) unde animăluţele au personalitate, nu glumă. Toate sunt invitate pe Arca lui Noe, dar nu numai că vor să aibă fiecare propriul loc, dar au şi preferinţe, aşa încât s-ar putea dovedi a fi dificil să le aşezăm pe toate. Cangurul ţine morţiş să stea lângă leu, dar acolo vrea să stea şi panda pentru a putea conversa cu zebra., în timp de girafa nu doreşte să fie la coadă. Însă cu ajutorul unui plan stabilit vom reuşi să le aşezăm pe toate.

Copa (7-99 ani) este mai mult decât un joc simplu format din 18 ceşcuţe din lemn de nuc şi arţar şi o cutie cu boabe de fasole. Este conceput cu 4 variante de joc diferite ca gen şi complexitate, fiind un joc distractiv pentru familie sau grup de prieteni, dar şi joc de strategie pentru 2 jucători. Cele 4 variante de joc, Kala, Ronda, Hopper şi Da Capo te vor face să îndrăgeşti Copa, orice vârstă ai avea.

Şi câteva dovezi colorate despre cum a fost la Street Delivery, dar mult mai multe poze găsiţi aici.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu